marți, 2 iunie 2020

Atelier privat, mentoring individual - Full day



Vom invata:


Setarile  aparatului

Comunicarea cu modelul

Sfaturi de  posing 

Tehnici de iluminare a subiectului

Compozitie

Selectia fotografiilor

Editarea  profesionala a 5 fotografii


Acest pachet  se refera la sesiune in studioul din Oradea!

Dupa completarea formularului de comanda veti fi contactat telefonic pentru verificarea disponibilitatii, stabilirea detaliilor si programarea orelor de discutie!

Plata se va face la rezervarea pachetului, dupa emiterea facturii fiscale, prin card bancar sau paypal, inainte de inceperea orelor de discutie!


La cerere, se poate discuta si oferi mentoring de lunga durata!




PRET PACHET 1500 LEI
INFO TEL: 0744.210.670


Fie că eşti la inceputul carierei tale fotografice sau ai deja experienţă şi vrei să evoluezi, fie că vrei sa aprofundezi tehnici fotografice şi stiluri de abordare, aş fi bucuroasă  să iţi impărtăşesc din experienţa şi cunostinţele mele şi să te ajut să iţi imbunătăţeşti tehnica şi viziunea fotografică!


Având o experienţă de 14 ani în fotografie te pot ajuta să inveţi într-un timp scurt, bazele fotografiei!

Pe lângă activitatea de fotograf, sunt şi lector la şcoala de fotografieVaradinum din Oradea, unde de câţiva ani predau Cursul de fotografie- Nivel Debutanţi şi Cursul de specializare pe grupa de competenţe ,,FOTOGRAF”, acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii pentru desfășurarea programelor de formare profesională cod COR 313106



“Pentru mine fotografia a devenit un mod de viaţă, ştiu sigur din experienţele mele că dacă iţi place modul de predare şi stilul unui profesor, atunci vei indrăgi şi materia pe care o predă!

Aşa că hai să pornim împreună intr-o călătorie creativă şi fascinantă cum este fotografia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu