sâmbătă, 27 iunie 2015

Sarbatoarea Iei la Era Park Oradea

„Costumul românesc este un monument în sensul propriu al cuvântului. El nu stă în căsuța sociologică sau etnografică a îmbrăcămintei, ci în linie cu piramidele egiptene, cu catedralele franceze și cu digurile Olandei. El are acest drept pentru că este o probă adusă la maturitatea existenței unei civilizații închegate. El este una din mărturiile vizibile și tangibile ale civilizației satului de pe pământul nostru"
Mircea Malița, România - Din tezaurul portului popular tradițional
Am sarbatorit Ziua Iei cu fotografie ,,Frumusete,traditie,poveste",alaturi de minunata colectie ,,Mystic Folk" a creatoarei Iulia Filip Schreier si incantatoarea Oana Lianu cu naiul ei fermecat!
Multumesc celor care au fost prezenti,invitatelor Oana Lianu ,,printesa naiului", Olimpia Urdea cadru didactic la Facultatea de Arte Vizuale din Oradea, Iulia Filip Schreier-designer vestimentar, multumesc modelelor care s-au implicat in acest proiect: Alexandrina CheluPetra Boantă,Sorina Si Florin Ienciu,Roxana Grigoras,multumesc gazdelor de la Era Park care au creat un eveniment de amploare,au dat stralucire evenimentului printr-o serie de activitati,ne-au oferit culoare si savoare prin ,,Placinta Sanzienelor" foarte buna si gustoasa.
Acest eveniment a fost organizat si sustinut financiar de Era Park.
Multumesc Partyoradea pentru sonorizare si fotografiile de la eveniment.
Mai multe imagini de la eveniment puteti vedea aici:
http://partyoradea.ro/…/603445-sarbatorirea-zilei-iei-la-er…Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu